Leif Jensen Grenaa ApS. Firmaet beskæftiger sig med
Firmaet Leif Jensen Grenaa kan føres tilbage til 1882. dengang startede firmaet som skibs og bådebyggeri i Grenaa Uvildig syn og skøn, Leif Jensen har deltaget som uvildig syn og skøns mand i adskillige byretter samt i Vestre landsret.
I 1988 solgte selskabet navn og skibsværftet fra, selskabet blev videreført under navnet Leif Jensen Grenaa ApS. Assistance ved kontrahering af nybygning. Indhentning af uforpligtende tilbud til nybygning, ombygning og reparation. Firmaet samarbejder med danske og udenlandske firmaer.
Siden 1967 har selskabets daglige leder været Leif Jensen. Indhentning af uforpligtende tilbud på sandblæsning, metallisering og maling. Firmaet samarbejder med danske og udenlandske firmaer.
WWW.LJG.DK Assistance til salg og køb af fartøjer. Firmaet samarbejder med flere danske og udenlandske mæglerfirmaer.
Salg og service af notus overvågnings systemer til trawl, not og garn fiskeri. Leif Jensen Grenaa ApS er importør og servicecenter for NOTUS Electronics Ltd.
Uvildig syns og skøn | kontrahering af nybygning | ombygning og reparation sandblæsning, metallisering og malingsalg | køb og salg | Notus
Kontakt:
Leif Jensen Grenaa ApS
Åboulevarden 58
8500 Grenaa
Tlf.: +45- 8632 5392
Fax.: +45- 8630 0550