Velkommen til notus.dkNotus Trawlmaster | Sensor muligheder Notus | Komplet grej geometri, fra en til fire trawl

Vi håber du kan finde det du søger mens du er her, hvis ikke er du velkommen til at kontakte mig for yderligere information. Mvh. Leif

Notus Trawlmaster trådløs overvågningssystem giver de vigtigste trawl informationer, som derved giver dig de bedste muligheder for et mere effektivt fiskeri.

Robuste sensorer der bruger den nyeste teknologi, er monteret på trawlen og en pc kan viser en 3D gengivelse af grejet.

Notus | Siden sidst Notus | Er naturligvis på DanFish i 2013

Det er længe siden vi har opdateret denne side, og det er jo godt da det skyldes travlhed.

Vi har siden sidst fået flere sensorer i programmet og vores vinkel sensor viser nu begge vinkler.

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål omkring hvad vores trawlsystem kan gøre for dig. Husk vi er naturligvis på DanFish i Ålborg, vi håber du kikker forbi.

Notus Trawlmaster | Sensor muligheder Vi gratulerer.

Kender du alle vores sensorer, vi har listet dem alle op så du har mulighed for at lade dig inspirere.

Se alle dine sensor muligheder HER.

VG114 - RANSKÄR - Vi ønsker Ola og Kennet, fra Träslövsläge tillykke med deres valg af Notus trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump og temperatur på klump.

Vi gratulerer. Notus | DanFish

Frk. Nielsen. S 84- Vi ønsker Jess Wittus Hansen, Skagen tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump.

Notus Trawlmaster på DanFish - Vi takker for den store opmærksomhed vi modtog på messen i Ålborg.

 

Vi gratulerer. Notus | Film NYHED

Westerland. GG 181- Vi ønsker Kjell Sörenssen, Hönö tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump.

Nybygning - Westerland. GG 181
Vestværftet ApS Danmark - Ö-Varvet AB Sverige

Line H. FN341 - Vi ønsker Klaus Rosenfeldt Hansen, Læsø tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump.

Vi gratulerer. Notus | DanFish 2009 - Stand 109 i hal A

Rimfors LL107 - Vi ønsker Lennaet Johansson, Kungshamn tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump samt temperatur sensor.

Notus Trawlmaster Har lavet et par små film, den første forklarere lidt omkring det nyes program TM32 til Trawlmaster systemet.

Den anden film du kan se vier en trawl som klapper sammen - hvad er så interesant i det!! jo for vi har en vinkel sensor på skovlen og den fortæller historien om hvad der skete.

Se mere under Galleri

Notus | Nyt program til Notus Trawlmaster Notus | Nyt program til Notus Trawlmaster

Notus Canada
Notus Canada har udviklet et nyt program til trawlmaster systemet, der har forudgående været en undersøgelse af brugernes ønsker som derefter er medtaget i det nye program. vi er stolte over at vores brugere af systemet har været fremme med gode input som nu er i programmet.

Software
Nyt softwareprogram og nyt skærmbillede.

Fangstsensor
Fangstsensoren kan nu også vise afstanden fra sensoren til skibet, så er der mulighed for at se om trawlen er uklar.
Det er nu muligt at aflæse på en graf, hvor længe fangstsensoren har været tændt.

Spredning
Når der bruges 2, 3 eller 4 trawle får du spredningen på den enkle trawl, nu vises også den samlede spredning.

Hjælpelinjer
Der kan nu indtastes den afstand (hjælpelinjer), som dine skovle skal have for  det optimale fiskeri, der kommer to rette linjer frem i samme felt som slæbestregerne.
Du kan se om dine skovle arbejder i det område, du ønsker eller om skovlene arbejder inden eller uden for det ønskede område.
 
Temperaturmåling
Der kan nu aflæses temperaturmåling på klump og begge skovle. Derved bliver det lettere at følge den ønskede temperatur.
Den aktuelle temperatur vises med tal.
På grafen kan man aflæse, hvordan temperaturen har varieret igennem hele slæbe tiden.
 
Grafer
Der er grafer som viser, hvordan skovle og klumpen arbejder i længderetningen. Det kan give dig oplysninger om, hvorvidt skovlene arbejder stabilt. Grafvinduet har en række visninger som hjælper dig til at få bedst mulig information om dit træk.
notus.dk Vi gratulerer.

Albatros O 91- Vi ønsker P/R Albatros APS tillykke med deres valg af trawl kontrolsystem. valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump. Albatros monteres op med to hydrofoner en omni og en focus hydrofon

Nybygning Vestværftet ApS
Vestværftet ApS Nordhavnskaj 12 DK-6960 Hvide Sande
Vi gratulerer. Vi gratulerer.

Kungsvik VG117 - Vi ønsker Familien Karlson, Träslövsläge tillykke med deres valg af trawl kontrolsystem. Valget faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump samt fangst sensor.

Marie VG24 - Vi ønsker Lars fra Träslövsläge tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Lars's valg faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump.

Skagen Danmark | Tre systemer i skagen Skagen Danmark | To systemer i skagen

North Sea - S 255 har monteret Notus trawlmaster system til to trawle og andvender systemet til reje fiskeri på dybt vand, skipper og besætning har udtrykt stor tilfredshed med systemet.

Well Bank- S 430 har monteret et Notus trawlmaster system til to trawle.

Vi ønsker skipper og besætning god vind med systemet.

DanFish 2007 DanFish 2007
Leif Jensen Grenaa ApS og Notus Electronics Canada, takker alle vores besøgende for den store interesse som de viste for vores stand på DanFish i Ålborg.
Leif Jensen Grenaa ApS and Notus Electronics Canada, thanks all the visitors for there interest in visiting our stand on DanFish in Ålborg.
Teamet fra vores stand på DanFish 2007. Fra Højre mod venstre: Brad Henderson (CA) Leif Jensen (DK) Francis Parrott (CA) Poul Jensen (DK)
DanFish 2007 Møde i kungshamn

Danfish 2007

Leif Jensen Grenaa ApS deler en stand med Notus Canada på DanFish 2007. Vi er at finde i hal A stand 109. Her vil vi vise det komplette Notus Trawlmaster systemet og give dig muligheden for at få svar på alle dine spørgsmål.

Du kan finde mere information om produkterne på vores stand.

Leif Jensen Grenaa ApS var i Kungshamn og fortælle om Notus Trawlmaster. Vi takker fiskeriforeningen for at låne os deres flotte mødelokale.
Ny lader fra Notus.
Ny lader fra Notus: Den intelligente lader kan overvåge og vedligeholde strømmen på batterierne under ladning, med den ny lader kan man roligt lade alt det man vil uden batterierne lider overlast.
Andet system til Sverige Vi gratulerer.

Det andet system til Sverige.

Systemet er et Trawlmaster til enkelt trawl. Systemet viser længde fra skib til skovle og spile mellem trawlskovlene på trawl. Som tilvalg er der temperatur og fangst sensorer med i det købte system.

Saltvik - Vi ønsker Benny Karlsson fra Glommen tillykke med sit valg af trawl kontrolsystem. Bennys valg faldt på et Trawlmaster enkelt trawl system med nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle. Som tilvalg ønsked Benny temperatur som giver ham nøjagtig information om vandets temperatur derudover har han valgt fangstsensore.
Første system solgt i Sverige Vi gratulerer.
Leif Jensen Grenaa ApS har solgt det første system i Sverige. Det drejer sig om et Trawlmaster dobbelt trawls system. Systemet kan vise wire længde og spile mellem trawlskovl og klump på begge trawl. Systemet viser ligeledes, hvordan der skal justeres for at de tre wire kører ens for optimal fiskeri. Som tilvalg er der temperatur og dybde sensore med i det købte system. Westerö - Vi ønsker Göran og Svante fra Träslövsläge tillykke med deres valg af trawl kontrolsystem. Göran og Svantes valg faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system med nøjagtige informationerom længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump. Som tilvalg ønsked Göran og Svante temperatur og dybde disse giver dem nøjagtig information om trawlens dybde og vandets temperatur derudover har de valgt fangstsensore.
Notus | Gearfinder Muligt problem for IE 7 brugere.

Notus Gearfinder - find dine net med Gearfinder, sensor på garn eller bøjen. Hvis uheldet skulle være ude og dine net er drevet. Kan også bruges på langline eller tejner. udstyret giver en afstand til sensoren og ved at følge afstanden sejler du lige op til dit grej, fungere ved at du ser om afstanden øges eller mindskes, ud fra den information kan du hurtigt rette kursen til dit grej. Der kan naturligvis leveres en software løsning som køre på en pc. Denne kan triangulere så du får en nøjagtig kurs til dit grej

(Kontrol enhed)

Bruger du Internet Explore IE 7 kan du have problemer med at se vores hjemmeside. Dette skyldes Microsoft bruger et Phishing-filter i IE 7, som desværre skaber problemer for måden vores hjemmeside fungerer på. Vi beder dig derfor slå dette Phishing-filter fra så du kan se hele Notus siden.

Notus | Trawlmaster

Notus Trawlmaster systemet viser dig de informationer du ønsker, du kan vælge at få wire og spile, eller nøjes med en fangst sensor, der er ingen begrænsning i hvordan du sammensætter dit system.

Der er mange muligheder alt efter dit fiskeri og dit ønske om hvad systemet skal fortælle dig, du kan sammensætte dit system til at opfylde dit ønske her og nu, samtidig har du den sikkerhed, at sker der ændringer i dit behov er det bare et spørgsmål om sensorer.

Notus Trawlmaster er forberedt til dit nuværende og fremtidige behov. Se et udsnit af hvad Notus Trawlmaster tilbyder her.

Første system solgt i Skagen Vi gratulerer.
SKIBSELEKTRO SKAGEN har solgt deres første system. Det drejer sig om et Trawlmaster dobbelt trawls system. Systemet viser længde fra skib til skovle og spile mellem trawlskovl og klump på begge trawl. Systemet viser ligeledes, hvordan der skal justeres for at de tre wire kører ens for optimal fiskeri S 313 Mette Stensgaard - Vi ønsker skipper Jørgen A. Kristensen tillykke med hans valg af trawl overvågningssystem. Jørgens valg faldt på et Trawlmaster dobbelt trawl system, som giver nøjagtige informationer om længde fra skib til skovle og spredning mellem skovle og klump.
Skipper Mads Nielsen | AS 341 Ida Camilla Notus | Danmark

Skipper Mads Nielsen: Jeg sætter aldrig grejet I vandet uden mit Notus Trawlovervågning er på. Jeg har konstant kontrol over hvordan grejet opføre sig og ved når der er noget som er forkert, Jeg kan kun anbefale Notus. For mit vedkommende har jeg opnået et bedre fiskeri, nu kan jeg se hvordan mit grej opføre sig i med og modstrøm. Hvilket har betydet bedre brandstoføkonomi og jeg slæber ikke med grej som er defekt - man ser med det samme hvis der er fejl på grejet.

Notus er igen repræsenteret i Danmark.

Leif Jensen Grenaa ApS overtog importen den 1-12-2006. Virksomheden repræsenterer NOTUS Electronics Ltd. I Danmark, Sverige og Finland.

Vi glæder os til at servicerer nye som gamle kunder. Grenaa bliver hovedbasen for aktiviteterne, i et tæt samarbejde med forhandlere og slutbrugere.

Billeder | AS 341 Ida Camilla Forhandlere
Se billeder af Ida Camilla -

Der er indgået aftale med flere forhandlere.  Vores forhandlere ligger spredt rundt i landet, så du har god mulighed for at finde en i nærheden af dig. Find vores forhandlere i linket til højre - eller tryk her

Notus | Reservedele i Danmark.
Service afdeling og original reservedel. Vi kan servicere dig som kunde direkte her fra Danmark. Det betyder kort reparations tid, hvilket giver dig mere effektiv udnyttelse af dit udstyr. Reservedelslageret vil have de mest gængse reservedele og forbrugsdele samt et komplet Trawlmaster system på hylden til hurtig levering.